Ny kontraktstildeling – FRP bru på Gvarv

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Ny kontraktstildeling – FRP bru på Gvarv

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MSS er stolte av å ha fått tildelt en ny kontrakt på FRP Bru i Norge.

Statens Vegvesen hadde lyst ut ett prosjekt for bygging av ny gang- og sykkelbru i kompositt som en del av en ny GS-vei fra Gvarv til Mannebru.

Bruen vil fungere som en krysning av jernbanen og vil gå parallelt med eksisterende trafikkbru.

Kompositt er valgt for sine mange positive egenskaper som bl.a. lav konstruksjonsvekt, rask installasjon og tilnærmet null vedlikehold.

Vi som selskap er stolte av å kunne si at vi nå har vunnet leveransen av brukonstruksjonen som underleverandør til Skorve Entreprenør. Omfanget er en gang- og sykkelbru som er 25 meter lang og 5.1 meter bred.

Vi er i full gang med forberedelser til prosjektering og ser frem imot prosjektgjennomføringen sammen med Skorve Entreprenør og Statens Vegvesen.

 

Module Solutions & Systems AS (“MSS”) er en innovativ leverandør av bruløsninger i FRP, nanobasert dypstabiliseringsteknologi og spuntløsninger i alternative materialvalg. Løsningene er moderne og fremtidsrettet, tilpasset en infrastruktur bransje i stadig endring med økt fokus på miljø. Vårt fokus er å forsyne markedet med de mest innovative produktene, miljøfokusert og alltid ha sikkerhetsaspektet som førsteprioritet. Dette resulterer i at vi gir våre kunder best mulig LCA og LCC på deres prosjekter.

Interested? Get in touch.

Do you want to know more about the possibilities? Or do you want a quick quote? Call (+47) 51 71 69 20 or send an email to post@modulesolutions.no.

In other news ...

FRP_Fiber_Reinforce_Polymers_mss
Yggdrasil from Munin poster
MSS_equinor_frp4