Selskap

Produktene og løsningene vi tilbyr er fremtidsrettet, miljøvennlige, skreddersydd for å passe våre kunders behov og basert på den beste tilgjengelige teknologien.

Selskap

Produktene og løsningene vi tilbyr er fremtidsrettet, miljøvennlige, skreddersydd for å passe våre kunders behov og basert på den beste tilgjengelige teknologien.

Vi streber etter å være det ledende selskapet innen vårt kjerneområde her i Norge.

Vårt team består av erfarne fagfolk med mer enn 25 års erfaring innen olje- og gassindustrien. De siste fem årene har vi jobbet med å overføre den erfaringen til infrastruktur og levert flere suksessfulle og innovative prosjekter. Vi har omfattende kompetanse innen prosjektledelse, forsyningskjedestyring, arkitektonisk design, flerfaglig ingeniørvirksomhet, produksjon og installasjon.

Vi tilbyr fremtidsrettede produkter og skreddersydde løsninger som er miljøvennlige og bygger på den beste tilgjengelige teknologien.

Vårt fundament er bygget på verdier som åpenhet, tillit og langsiktige relasjoner. Når du samarbeider med oss, kan du være trygg på at du får kvalitet og pålitelighet i alle våre tjenester og produkter.

Vi ser frem til å jobbe sammen med deg og møte dine behov og utfordringer på best mulig måte. Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan være til hjelp for deg.

Våre styringsprosesser inkluderer; kontinuerlig forbedring, kundetilfredshet, nøkkelindikatorer for prestasjon (KPI-er), revisjoner og ledelsesgjennomgang.

Vi har nylig migrert fra Antenor Management System (AMS) til Shared Business System (SBS 365). SBS er et allsidig og kraftfullt verktøy for forretningsdrift som effektiviserer og forenkler hverdagen for oss som bedrift. Med SBS har vi all nødvendig informasjon samlet på ett sted, noe som gir oss bedre oversikt og kontroll over vår daglige drift. Dette systemet er utviklet for å spare tid og ressurser brukt til administrasjon, og det integrerer en rekke funksjoner som gjør arbeidsprosessene mer smidige og effektive.

Vi bruker SBS for å definere og tilgjengeliggjøre alle våre prosesser og prosedyrer som er nødvendige for planlegging og sikker utførelse av vår virksomhet. Det er en kraftig ressurs som bidrar til å styrke kvaliteten på vårt arbeid og sikre at vi opprettholder høye standarder i alle ledd. Med SBS 365 kan våre ansatte enkelt få tilgang til relevant dokumentasjon fra hvilken som helst plassering med internett-tilgang, noe som gjør samarbeidet sømløst og effektivt.

StartBANK
TransQ
EPIM JQS
Achilles UNCE

FiberCore Europe B.V

FiberCore Europe, the specialist and market leader in bridges, lock gates and bridge decks of extremely strong FRP for the infrastructure sector. In recent years we have put FRP as a construction material on the map worldwide.

Sheet Piling Solutions B.V

Sheet Piling Solutions is your reliable supplier of vinyl sheet piling. With extensive experience and knowledge about the profession.
SPS offers a wide range of products to fully provide your project with the best quality.
Meanwhile, our vinyl sheet pile profiles are being applied in more than 59 countries and with 30 years of experience and 30,000,000 m2 installed it can be said that our “pilot phase” has been completed well.

PowerCem Technologies B.V

PowerCem Technologies with its RoadCem, ConcreCem and ImmoCem products offers a variety of innovative project solutions for application in the civil engineering world.
Our mission is to preserve natural raw materials for the coming generations.
Our vision is to use or re-use in situ materials.

  • RoadCem is used for road construction applications.
  • ConcreCem is an additive for project-specific concrete applications.
  • ImmoCem is used for the immobilisation/stabilising of contamination.