Eviny, Jølstra

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Eviny, Jølstra

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Denne imponerende gang- og sykkelbrua, som er hele 75 meter lang, vil binde sammen turstiene i området og gi en trygg og tilgjengelig passasje for gående og syklende.

Tongahølen Bru

Vi er stolte av å ha fullført prosjektet med Tongahølen bru, som nå står majestetisk plassert i de naturskjønne omgivelsene ved Jølstra Kraftverk. Denne imponerende gang- og sykkelbrua, som er hele 75 meter lang, vil binde sammen turstiene i området og gi en trygg og tilgjengelig passasje for gående og syklende.

Prosjektet var en suksess fra start til slutt, og vi er glade for å ha levert resultater av høyeste kvalitet til BKK (Jølstra Kraft DA).

Vårt team har vært ansvarlig for prosjekteringen av Tongahølen bru, og gjennomført uavhengig kontroll for å sikre at alle tekniske aspekter ble grundig verifisert. Samtidig har vi ivaretatt en effektiv produksjonsprosess og sømløs transport for å sikre rask levering.

Det mest bemerkelsesverdige med dette prosjektet er at vi har klart å fullføre prosjekteringen, uavhengig kontroll, produksjon og transport på rekordtid – kun 18 uker! Dette viser vår evne til å levere høy kvalitet uten å gå på kompromiss med effektivitet og tidsrammer.

Tongahølen bru representerer en betydelig forbedring av infrastrukturen i området, og vi er glade for å ha bidratt til å skape en bærekraftig og trygg løsning som vil glede både lokale beboere og besøkende i mange år fremover.

Vi takker Eviny Fornybar (Jølstra Kraft DA) for å ha gitt oss tilliten til å være en del av dette prosjektet, og ser frem til å fortsette vårt gode samarbeid i fremtiden.

 

Fakta

Tongahølen Bru

Kunde Eviny Fornybar AS
Lokasjon Kvamsfossen, Jølster, Førde
Lengde 75 meter
Vekt 31 tonn
Installert 2022

Interested? Get in touch.

Do you want to know more about the possibilities? Or do you want a quick quote? Call (+47) 51 71 69 20 or send an email to post@modulesolutions.no.

Reference images

Related references

Vardebrua - Lastet på bil 2
Melvold1
IMG_2569
Bilde 4 med dagslys
bridge-module-solutions-systemsLeasing-Bru-inst.-Brevik-(2)