Vardebrua, Fonnes

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vardebrua, Fonnes

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Denne imponerende gang- og sykkelbrua, som er hele 75 meter lang, vil binde sammen turstiene i området og gi en trygg og tilgjengelig passasje for gående og syklende.

Vardebrua

Vi er svært stolte av å ha vært en del av historien ved å levere Norgeshistoriens første fylkeskommunale komposittbru – Vardebrua!

Vardebrua er en elegant gang- og sykkelbru med imponerende spesifikasjoner. Denne praktfulle komposittbrua strekker seg over 24,82 meter og har en på 3,5 meter, med en vekt på kun 19,3 tonn.

Vi har hatt ansvaret for hele prosessen, fra produksjon, testing og levering til den problemfrie monteringen av brua og rekkverket. Vårt dedikerte team har jobbet hardt for å sikre at hver detalj ble tatt hånd om med den høyeste standarden for kvalitet og sikkerhet.

Som en del av vårt totale engasjement har vi også levert komplette prosjekteringstjenester og sørget for nødvendig kontroll og godkjenning hos Veidirektoratet. Sikkerhet og pålitelighet har vært vår høyeste prioritet gjennom hele prosessen.

Den historiske milepælen ble satt den 02.08.2022, da Vardebrua ble installert med stor suksess. Installasjonen gikk effektivt, og etter veien var stengt, tok det kun timer før brua var løftet på plass og fullt installert. Løftet fra bil til landkar ble utført på kun 24 minutter!

Vi vil gjerne uttrykke vår takknemlighet til Vestland fylkeskommune for å ha gitt oss denne verdifulle kontrakten og muligheten til å være en del av et stort skritt i innovativ retning for norsk bruhistorie.

Vardebrua representerer ikke bare en milepæl i teknologisk utvikling, men også en betydningsfull forbedring av infrastrukturen i regionen. Vi er begeistret for å ha bidratt til dette prosjektet, og vi ser frem til å fortsette å levere banebrytende løsninger for fremtidige utfordringer.

 

Fakta

Vardebrua

Kunde Vestland fylkeskommune
Lokasjon Fonnes, Austrheim kommune
Lengde 25 meter
Vekt 19 tonn
Installert 2022

 

Media

https://www.veier24.no/artikler/i-natt-skal-en-ny-komposittbru-heises-pa-plass-i-austrheim/521144

https://www.strilen.no/nyheiter/i/rlWekA/vardebrua-har-opna-kunne-endeleg-ha-stor-brufest

https://www.nordhordland.no/her-heisar-dei-vardebrua-pa-plass-historisk/s/5-33-532897

https://www.veier24.no/artikler/mss-skal-bygge-vardebrua-for-4-8-mill/492367

https://www.veier24.no/artikler/lettere-billigere-og-med-lengre-levetid/482888

 

Foto av: Austrheim kommune, Vestland fylkeskommune og MSS

Interested? Get in touch.

Do you want to know more about the possibilities? Or do you want a quick quote? Call (+47) 51 71 69 20 or send an email to post@modulesolutions.no.

Reference images

Related references

IMG_1113
Melvold1
IMG_2569
Bilde 4 med dagslys
bridge-module-solutions-systemsLeasing-Bru-inst.-Brevik-(2)